Ik ga voor krullen!

Opdrachten en aanvragen schrijf ik altijd in een boekje. Ik noteer quotes, ideeën, achtergrondinfo, maak mindmaps of een tekeningetje. Een prima manier om mij voor te bereiden op een opdracht en als de klus geklaard is, gaat er een dikke krul doorheen. Heerlijk gevoel!

Helaas, vanaf maart zette ik geen krullen meer in m’n opdrachtenboek, maar dikke vette strepen. De ene annulering na de andere volgde. Hoe pijnlijk om letterlijk een streep te halen door zoveel mooie opdrachten. En geen idee of en wanneer ik weer een klus kon noteren.

Maar nu, na al die onzekere maanden, starten de zaken toch weer langzaam op. Mooie online events modereren, kleine groepjes live trainen, een coachtraject. September begint gewoon weer met werken! Dat vraagt om een schone lei, of in dit geval een schoon schrift. De enige streep die ik nu nog wil zetten, is die door Corona. Voor de rest van 2020 gaan we voor krullen mensen!