Dagvoorzitter

Saskia Paulissen is een dagvoorzitter die met humor en positieve energie uw event vakkundig host. Een goede voorbereiding is het halve werk dus daar besteedt zij veel aandacht aan: een voorbespreking op locatie, inlezen in de materie, contact met sprekers. Haar kracht ligt in het maken van de vertaalslag van sprekers naar publiek, het stellen van de juiste vragen, zorgen voor een goede energie en er is altijd interactie!

 

Dagvoorzitterschap inclusief energizer

Saskia is naast dagvoorzitter al jaren een veelgevraagd spreker. Desgewenst kan ze haar dagvoorzitterschap combineren met energizers als een spoedcursus zakelijk flirten of een lesje man/vrouw communicatie. Beide concepten kenmerken zich door humor met inhoud!

 

Talkshow host

Saskia heeft ook ruime ervaring als talkshow host. Vijf jaar lang presenteerde zij SkyRegio: het programma met zakelijk nieuws en vacatures uit de Stedendriehoek. Ook verzorgde zij in-company talkshows bij onder andere Heijmans Bouw. Wilt u weten of een in-company talkshow een aanvullend kanaal is voor uw interne communicatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met Saskia op.

Saskia boeken als dagvoorzitter?

Het beste boekt u Saskia rechtstreeks hier op saskiapaulissen.nl. Voordeel: u krijgt het laagste tarief en u heeft één aanspreekpunt. Voor informatie, het maken van een afspraak of voor een boeking kunt u onderstaand formulier versturen of bellen met 06 27 234 209.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Saskia in actie

Beeld zegt meer dan 1000 woorden. Vooral bewegend beeld dus op deze pagina kunt u een aantal filmpjes bekijken van events die Saskia gehost heeft.

Nationaal congres Veilig Voedsel

Digichallenge 2018

Sky Regio november 2017

Saskia sprak al bij

- Nationaal Congres Veilig Voedsel
- Topvrouwen Ontbijt met HKH Maxima
- TEDx Apeldoorn 2015, 2016, 2017
- PACT voor Amsterdam - 020 sessies
- Hotello Top Year Event 2012

- Intrakoop Foodcongres
- Apenheul
- Cupido Awards
- SAP Parter Award Show
- Heijmans Draait Door
- Themadag Landelijk Vastgoed
- Kadaster Managementconferentie

- Vastgoed 3.0
- LVS Open
- The Road Symposium
- Gemeente Apeldoorn - politieke debatten
-Sky Regio (talkshow host)
- Ik, De Ondernemer (talkshow host)
- Reuksmaakstoornis.nl