Dagvoorzitter

Dagvoorzitter

 

Dagvoorzitter Saskia Paulissen

Saskia Paulissen is een dagvoorzitter die met humor en positieve energie uw event vakkundig host. Een goede voorbereiding is het halve werk dus daar besteedt zij veel aandacht aan: een voorbespreking op locatie, inlezen in de materie, contact met sprekers. Haar kracht ligt in het maken van de vertaalslag van sprekers naar publiek, het stellen van de juiste vragen, zorgen voor een goede energie en er is altijd interactie!

Dagvoorzitterschap & energizer

Saskia is een veelgevraagd spreker. Desgewenst kan ze haar dagvoorzitterschap combineren met energizers als een spoedcursus zakelijk flirten of een lesje man/vrouw communicatie. Beide concepten kenmerken zich door humor met inhoud!

Saskia als talkshow host

Saskia heeft ook ruime ervaring als talkshow host voor online televisie. Sinds 2013 presenteert zij SkyRegio: het programma met zakelijk nieuws en vacatures uit de Stedendriehoek. De laatste uitzending kunt u op deze pagina bekijken.

Saskia in actie

Beeld zegt meer dan 1000 woorden. Vooral bewegend beeld dus op deze pagina kunt u een aantal filmpjes bekijken van events die Saskia gehost heeft.

Saskia Boeken

Het beste boekt u Saskia rechtstreeks op saskiapaulissen.nl. Voordeel: u krijgt het laagste tarief en u heeft één aanspreekpunt. Voor informatie, het maken van een afspraak of voor een boeking, klikt u op onderstaande buttons!

Saskia boeken als dagvoorzitter

 

Bel Saskia