Goed voorbereid

Dagvoorzitterschap is teamworkEen goede voorbereiding is het halve werk dus daar besteedt zij veel aandacht aan: een voorbespreking op locatie, inlezen in de materie, contact met sprekers. Haar kracht ligt in het maken van de vertaalslag van sprekers naar publiek, het stellen van de juiste vragen, zorgen voor volop interactie met de zaal.

 

Saskia dagvoorzitter positieve energieKenmerkend voor Saskia's manier van presenteren is haar losse, onderhoudende stijl. Ze weet waar ze het over heeft en zorgt tegelijkertijd voor een prettige, ontspannen sfeer. Ze houdt de vaart erin, bewaakt de tijd en er is ruimte voor improvisatie.

Online moderator

PACT - moderator Saskia PaulissenCorona tijd is online tijd. Saskia is een moderator met veel camera-ervaring. Vijf jaar lang presenteerde zij SkyRegio: het programma met zakelijk nieuws en vacatures uit de Stedendriehoek. Ook verzorgde zij in-company talkshows . Bent u op zoek naar een moderator voor uw online event of wilt u weten of een in-company talkshow een aanvullend kanaal is voor uw communicatie? Klik dan hier voor meer informatie.

Saskia Paulilssen - online moderatorGraag tot ziens op een van uw events!

Saskia boeken als dagvoorzitter?

Het beste boekt u Saskia rechtstreeks hier op saskiapaulissen.nl. Voordeel: u krijgt het laagste tarief en u heeft één aanspreekpunt. Voor informatie, het maken van een afspraak of voor een boeking kunt u onderstaand formulier versturen of bellen met 06 27 234 209.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Saskia in actie

Beeld zegt meer dan 1000 woorden. Vooral bewegend beeld dus op deze pagina kunt u een aantal filmpjes bekijken van events die Saskia gehost heeft.

TEDx Apeldoorn

Sky Regio november 2017

Digichallenge 2018

Saskia sprak al bij

- Nationaal Congres Veilig Voedsel
- Topvrouwen Ontbijt met HKH Maxima
- TEDx Apeldoorn 2015, 2016, 2017
- PACT voor Amsterdam - 020 sessies
- Hotello Top Year Event 2012

- Intrakoop Foodcongres
- Apenheul
- Cupido Awards
- SAP Parter Award Show
- Heijmans Draait Door
- Themadag Landelijk Vastgoed
- Kadaster Managementconferentie

- Vastgoed 3.0
- LVS Open
- The Road Symposium
- Gemeente Apeldoorn - politieke debatten
-Sky Regio (talkshow host)
- Ik, De Ondernemer (talkshow host)
- Reuksmaakstoornis.nl