Dagvoorzitter

Dagvoorzitter

 

Dagvoorzitter Saskia Paulissen

Een dagvoorzitter is een belangrijke succesfactor voor uw event. De manier waarop een dagvoorzitter de interactie aan gaat met het publiek is bepalend voor het verloop van uw bijeenkomst.

Saskia Paulissen is een dagvoorzitter die met humor en positieve energie uw event vakkundig host. Een goede voorbereiding is het halve werk dus daar besteedt zij veel aandacht aan. Weten waar je over praat, wat het doel is van uw bijeenkomst en met welke verwachting de deelnemers naar het event komen.

Haar kracht ligt in de vertaalslag blijven maken naar het publiek, zorgen voor de juiste energie en het creëren van de interactie tussen sprekers en deelnemers.

Hieronder ziet een greep uit de  opdrachten die Saskia als dagvoorzitter heeft uitgevoerd.

Ontbijten met vrouwelijk top talent en Koningin Maxima

Op Internationale Vrouwendag organiseert Stichting Talent naar de Top het jaarlijkse Vrouwelijk TOP Talent Ontbijt. Op 9 maart 2012 verzorgde Saskia het dagvoorzitterschap rondom het thema: ‘rolmodelschap’. Aanwezig waren 75 topvrouwen vanuit overheid en bedrijfsleven, onder wie Koningin Máxima.

Nationaal congres Veilig Voedsel 2016

Op 28 januari organiseerde de Stichting veiligvoedsel.nl het 4e Nationaal Congres Veilig Voedsel met Saskia als dagvoorzitter. Het thema was 20 jaar HACCP en omgaan met veilig voedsel in kleinschalig wonen. Het programma bestond uit sprekers, workshops, kennis delen en natuurlijk de uitreiking van de Veilig Voedsel Awards 2016.

TEDx Apeldoorn 2015

Op 29 mei 2015 werd de eerste TEDx Apeldoorn georganiseerd. TEDx draait om het delen van kennis en ideeën met als doel de wereld een beetje mooier te maken. Het thema: We-conomy, dare to share. De trotse host van deze TEDx Apeldoorn was Saskia Paulissen.

Hotello-Top Year Event 2012

Hotello-Top is het jaarlijks event voor studenten en alumni van de Hogere Hotel Scholen in RAI. In 2012 was het thema: She-conomy. Saskia was co-host en gaf een lezing Seksen op de Werkvloer.

Business talkshow SKY REGIO

Sinds 2013 is Saskia de talkshow host van Sky Regio, een business magazine met zakelijk nieuws en vacatures uit de Stedendriehoek.

Boeken & Contact

Saskia boeken als dagvoorzitter Bel Saskia