Flirten op de Werkvloer

Flirten op de Werkvloer

Flirten op de werkvloer? Dat is toch strafbaar?! Welnee, het is juist het krachtigste communicatiemiddel dat een mens heeft. Hoe meer jij jezelf durft te verbinden aan anderen, hoe succesvoller je bent. Flirtcoach Saskia Paulissen laat haar publiek op speelse wijze de kracht van een flirt ervaren. Met resultaat want er ontstaat ter plekke verbinding en heel veel positieve energie!

Workshop Zakelijk Flirten

Flirtcoach Saskia neemt je mee in de drie flirtfases:

  1. Zet je flirtbrein op scherp!
    Flirten begint bij jezelf. De manier waarop jij contact maakt, is bepalend voor het verloop van dat contact. Je mindset is in deze fase van groot belang: open, nieuwsgierig en onbevangen. Daarom starten we met je flirtbrein aan te zetten.
  2. Positieve aandacht werkt
    Elk mens groeit van positieve aandacht. Het zorgt ervoor dat iemand zich gezien en gehoord voelt. Belangrijk in deze fase is dat je je bewust wordt door welke  bril je naar iemand kijkt en of je in staat bent je mogelijk negatieve oordeel om te buigen naar neutraal of positief. Tijdens de workshop ervaar je direct het positieve effect van onverdeelde positieve aandacht.
  3. Contact van mens tot mens
    Een goede flirter is in staat met verschillende mensen contact te maken. Elk type mens vraagt om een eigen aanpak dus flexibiliteit is een belangrijk aspect. Tijdens de workshop staan we stil bij mensen waarmee het voor de deelnemers lastig flirten is en onderzoeken we wat je kunt doen om toch de stap naar verbinding te maken.

De Grote Flirten Doe Je Zo Show!

1

De Grote Flirten Doe Je Zo Show is een spoedcursus zakelijk flirten. Vier flirtexperts, onder leiding van de immer verleidelijke Fleurette,  nemen het publiek in hoog tempo mee in de wondere wereld van het flirten. Lui achterover zitten is er niet bij. Het is volop ervaren, zien en beleven. Na afloop staat de zaal bol van de energie en weet iedereen: Flirten? Dat doe je zo!

 

Welke flirtvariant u ook kiest, flirtcoach Saskia Paulissen zorgt ervoor dat uw publiek bruisend van energie de zaal verlaat!

Meer informatie of boekingen
Wilt u meer informatie?  Of wilt u de workshop of flirtshow boeken?
Dat kan. Telefonisch 0627234209 of via het contactformulier