Relatiecoach

De liefdesrelatie is een van de mooiste verbindingen die een mens aan kan gaan. En tegelijkertijd kan het met periodes ook heel ingewikkeld zijn.

Begrijp je elkaar niet meer?
Belanden jullie steeds in dezelfde ruzie?
Gaat het sexueel niet lekker meer?

B.V. Gezin

Als je een gezin hebt, kan het zelfs zijn dat je je af en toe meer een bedrijf voelt dan een liefdespaar en dan heb ik het nog niet eens over de dynamiek in een samengesteld gezin waarin de liefde nog meer op de proef wordt gesteld.

Blik van buiten

In die fases is het prettig om met een coach in gesprek te gaan. Even een objectieve blik van buiten af. Iemand die jullie helpt om patronen helder te krijgen, die spiegelt, doorvraagt, zaken boven water krijgt of die heel praktisch en oplossingsgericht met jullie aan de slag gaat. Zo’n relatiecoach dat ben ik, Saskia Paulissen. Aangenaam.

Relatiecoach: iets voor ons?

Heb je het idee dat jij en je partner wel een boost kunnen gebruiken? Hulp nodig hebben om uit de impasse te komen? Of vinden jullie het sowieso prettig om eens samen te onderzoeken hoe jullie relatie er voor staat: wat gaat goed, wat kan beter? Vraag dan een gratis gesprek aan. Dan kan ik horen wat jullie vraag is en hoe ik daarop aan kan sluiten.

Vraag gratis gesprek aan

 

Contactformulier Relatiecoach

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.