Saskia’s Summerschool!

Saskia’s Summerschool!

Wil jij deze zomer gebruiken om jezelf te ontwikkelen? Om eindelijk dat talent, dat aan de oppervlakte sluimert, tot bloei te laten komen. Of om je vaardigheden een extra boost te geven? Geef je dan op voor één van de workshops van Saskia’s Summer School!

We combineren leren met een leuke locaties. In de ochtend doe je inspiratie op in de workshop en ’s middags kun je of relaxen in welless center Bussloo,  je spiegelen aan de apen in Apenheul of lekker shoppen bij Piet Zoomers. Kortom, een zinvol zomers dagje uit!

 

Welke workshops staan op het programma?

creatief denkenPrikkel je creatieve brein

In deze workshop krijg je volop de ruimte om je creativiteit aan te wakkeren zodat je weer vrij (en blij) kunt denken. Daarna kun je heerlijk relaxen in wellness center Thermen Bussloo en creëer je op onbewust niveau rustig verder.

 

De kracht van non-verbale communicatieLeer de kracht van non-verbale communicatie

Een workshop waarin je ervaart hoe je nog beter communiceert als je jouw lichaamstaal meer laat spreken. Wat is een betere plek dan het avontuurlijke Kambizuri in Apenheul, met uitzicht op het Gorilla-eiland! Na afloop kun je de hele middag leren en genieten van de prachtige primaten in het park.

 

boost je imagoGeef je imago een boost!

In deze workshop komt je persoonlijkheid naar buiten en kun je de wereld laten zien wie je bent. Van binnen en van buiten. Met een persoonlijk kleding en stijladvies dat je imago én zelfvertrouwen een boost geeft. Dat doen we in de inspirerende omgeving van modemall Piet Zoomers in Wilp.

 

Maak er een zinvolle zomer van in Saskia’s Summer School!