Spreker

Op zoek naar een spreker die met een inhoudelijk goed verhaal uw publiek kan laten lachen? Saskia brengt met spraakmakende thema’s als Flirten en Seksen op de Werkvloer, reuring in elke zaal!

 

Seksen op de werkvloer

Nee, schrik niet. Het gaat hier om het zelfstandig naamwoord en niet om het werkwoord. Tijdens deze lezing geeft Saskia de zaal op humoristische wijze en in hoog tempo inzicht in de verschillen tussen mannen en vrouwen. Waar komen ze vandaan? Wat is het effect op de onderlinge (werk)relatie en hoe kunnen we ze overbruggen voor een nog beter resultaat. Zowel op de werkvloer, in de boardroom en thuis op de bank.

Meer over Seksen op de Werkvloer

 

Zakelijk Flirten

De workshop zakelijk flirten is een perfect ice-breaker aan het begin van uw event, een prima opmaat naar de borrel of een leuke en leerzame invulling van uw teamdag. Saskia gaat volop de interactie aan en zorgt ervoor dat de zaal op een speelse manier met elkaar in contact komt. De workshop kenmerkt zich door humor, enthousiasme en veel positieve energie!

Meer over Zakelijk Flirten

Saskia boeken als spreker?

Het beste boekt u Saskia rechtstreeks hier op saskiapaulissen.nl. Voordeel: u krijgt het laagste tarief en u heeft één aanspreekpunt. Voor informatie, het maken van een afspraak of voor een boeking kunt u onderstaand formulier versturen of bellen met 06 27 234 209.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Saskia in actie

Beeld zegt meer dan 1000 woorden. Vooral bewegend beeld dus op deze pagina kunt u een aantal filmpjes bekijken van events die Saskia gehost heeft.

Seksen op de Werkvloer tijdens het Hotello Top Year Congres 2012

Het Hotello Top Congres wordt jaarlijks gehouden in de RAI in Amsterdam. In 2012 stond het congres in het teken van She-conomy: what she can do for you! Saskia was co-host en gaf een lezing Seksen op de Werkvloer.

Zakelijk Flirten tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst ROC Aventus

In januari 2015 stond de nieuwjaarsbijeenkomst van het ROC Aventus in het teken van verbinden. 400 docenten en medewerkers kregen van Saskia een workshop zakelijk flirten.

Saskia sprak al bij

- Achmea
- Alliander
- Tennet
- Cap Gemini
- Provincie Gelderland
- Make A Wish Foundation
- Het Nederlandse Rode Kruis
- Kadaster
- Apenheul
- Heineken
- Mazars Accountants

- Akzo Nobel Industrial Chemicals
- KPMG Accountants
- Olympia Uitzendbureau
- Ausnutria Hyproca
- Gemeente Apeldoorn
- Gemeente De Bilt
- Leading Lady
- Gemeente Ede
- ROC Aventus
- Fontys Hoge Scholen
- Culemborgse Ondernemers Kring

- Stichting Talent naar de Top
- College ter Beoordeling van Geneesmiddelen
- A.S. Watson
- ABN AMRO
- Belastingdienst
- Techniek Talent.nu
- POH congres 2014 en 2015
- Standby-dag tandartsassistenten
- Businessclub De Witte Leeuwinnen
- GZ Asielzoekers