Spreker

Spreker

Op zoek naar een spreker die met een inhoudelijk goed verhaal uw publiek kan laten lachen? Saskia brengt met spraakmakende thema’s als Flirten en Seksen op de Werkvloer, reuring in elke zaal!

SEKSEN OP DE WERKVLOERSeksen op de Werkvloer

Nee, schrik niet. Het gaat hier om het zelfstandig naamwoord en niet om het werkwoord. Tijdens deze lezing geeft Saskia de zaal op humoristische wijze en in hoog tempo inzicht in de verschillen tussen mannen en vrouwen. Waar komen ze vandaan? Wat is het effect op de onderlinge (werk)relatie en hoe kunnen we ze overbruggen voor een nog beter resultaat. Zowel op de werkvloer, in de boardroom en thuis op de bank.

Seksen op de Werkvloer tijdens het Hotello Top Year Congres 2012

Het Hotello Top Congres wordt jaarlijks gehouden in de RAI in Amsterdam. In 2012 stond het congres in het teken van She-conomy: what she can do for you! Saskia was co-host en gaf een lezing Seksen op de Werkvloer.

 

FLIRTEN OP DE WERKVLOER

De workshop zakelijk flirten is een perfect ice-breaker aan het begin van uw event of een prima opmaat naar de borrel. Saskia gaat volop de interactie aan en zorgt ervoor dat de zaal op een speelse manier met elkaar in contact komt. De workshop kenmerkt zich door humor, enthousiasme en veel positieve energie!

 

Zakelijk Flirten tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst ROC Aventus

In januari 2015 stond de nieuwjaarsbijeenkomst van het ROC Aventus in het teken van verbinden. 400 docenten en medewerkers kregen van Saskia een workshop zakelijk flirten.

Alleen maar lovende reacties op jouw optreden. Echt heel erg leuk om te horen hoe enthousiast mensen daarvan zijn geworden! Top!

Nieuwsgierig naar wat Zakelijk Flirten is? Bekijk dan dit filmpje!

 

Saskia & Jan Kooiman

Saskia ontvangt bloemen van Jan Kooijman na haar optreden voor 300 tandartsassistenten tijdens de Standbydag in de RAI

 

 

 

Boeken & Contact

Saskia boeken als spreker Bel Saskia