Entertainment met inhoud

Ben je op zoek naar een spreker die met een inhoudelijk goed verhaal jouw publiek kan laten lachen? Saskia brengt met spraakmakende thema’s als Zakelijk Flirten en Seksen op de Werkvloer, reuring in elke zaal!

 

Seksen op de werkvloer

Nee, schrik niet. Het gaat hier om het zelfstandig naamwoord en niet om het werkwoord. Tijdens deze lezing geeft Saskia de zaal op humoristische wijze en in hoog tempo inzicht in de verschillen tussen mannen en vrouwen. Waar komen ze vandaan? Wat is het effect op de onderlinge (werk)relatie en hoe kunnen we ze overbruggen voor een nog beter resultaat. Zowel op de werkvloer, in de boardroom en thuis op de bank.

Meer over Seksen op de Werkvloer

 

Zakelijk Flirten

workshop zakelijk flirten

De workshop zakelijk flirten is een perfecte invulling voor je teamdag, een energieke ice-breaker aan het begin van jouw event en een prima opmaat naar de borrel. Saskia gaat volop de interactie aan. Ze zorgt ervoor dat deelnemers op een speelse manier met elkaar in contact komen én geeft ze praktische tips mee. De workshop kenmerkt zich door humor, enthousiasme en veel positieve energie!

Meer over Zakelijk Flirten

 

Saskia boeken als spreker?

Het beste boek je Saskia rechtstreeks hier op saskiapaulissen.nl. Voordeel: je krijgt het laagste tarief en je hebt één aanspreekpunt. Voor informatie, het maken van een afspraak of voor een boeking, vul je onderstaand formulier in of je belt rechtstreeks

Bel Saskia

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Saskia in actie

Seksen op de Werkvloer tijdens het Hotello Top Year Congres

Het Hotello Top Congres wordt jaarlijks gehouden in de RAI in Amsterdam. Het congres stond in het teken van She-conomy: what she can do for you! Saskia was co-host en gaf een lezing Seksen op de Werkvloer. Heerlijk publiek!

Zakelijk Flirten tijdens de BHG relatiedag

In de prachtige Studio A12 trakteerde De Brothers Horeca Group haar relaties op een workshop zakelijk flirten. De positieve energie was volop aanwezig in de zaal. De flirtfulness stond aan en daarna deed de roze-bril-behandeling de rest. Top event!

Saskia sprak al bij

- Achmea
- Alliander
- Tennet
- Cap Gemini
- Provincie Gelderland
- Make A Wish Foundation
- Het Nederlandse Rode Kruis
- Kadaster
- Apenheul
- Heineken
- Mazars Accountants

- Akzo Nobel Industrial Chemicals
- KPMG Accountants
- Olympia Uitzendbureau
- Ausnutria Hyproca
- Gemeente Apeldoorn
- Gemeente De Bilt
- Leading Lady
- Gemeente Ede
- ROC Aventus
- Fontys Hoge Scholen
- Culemborgse Ondernemers Kring

- Stichting Talent naar de Top
- College ter Beoordeling van Geneesmiddelen
- A.S. Watson
- ABN AMRO
- Belastingdienst
- Techniek Talent.nu
- POH congres 2014 en 2015
- Standby-dag tandartsassistenten
- Businessclub De Witte Leeuwinnen
- GZ Asielzoekers