Waarom een relatiecoach?

De liefdesrelatie is een van de mooiste verbindingen die een mens aan kan gaan en tegelijkertijd kan het met periodes ook heel ingewikkeld zijn. Dan merk je dat je elkaar niet begrijpt of lopen akefietjes uit tot ruzies of verlies je elkaar door de waan van de dag uit het oog.

Als je een gezin hebt, kan het zelfs zijn dat je je af en toe meer een bedrijf voelt dan een liefdespaar en dan heb ik het nog niet eens over de dynamiek in een samengesteld gezin waarin de liefde nog meer op de proef wordt gesteld.

Kleine ergernissen

Bij relatieproblemen denk je misschien aan grote problemen zoals vreemdgaan of heftige ruzies waarbij je elkaar half naar het leven staat. Maar niets is minder waar. Uit onderzoek blijkt dat op het oog kleine ergernissen zoals rondslingerende sokken, steeds te laat komen, de vaatwasser niet uitruimen, boeren en scheten onder het eten, op den duur een gevaar voor de relatie vormen.

Hoe meer kleine irritaties, hoe groter de kans dat de relatie op de klippen  loopt.

Blik van buiten

In die fases waarin het even niet zo lekker loopt, is het prettig om met een coach in gesprek te gaan. Even een objectieve blik van buiten af. Iemand die jullie helpt om patronen helder te krijgen, de dynamiek onder de kleine ergernissen boven water te krijgen, die oefeningen aanreikt en begeleidt om nog meer inverbinding te komen. Iemand die spiegelt, doorvraagt en heel praktisch en oplossingsgericht met jullie aan de slag gaat. Zo’n relatiecoach dat ben ik, Saskia Paulissen. Aangenaam.

Wie is relatiecoach Saskia?

Relatiecoach: iets voor ons?

  • Heb je het idee dat jij en je partner wel wat hulp kunnen gebruiken om uit de impasse te komen?
  • Dreigen kleine ergernissen zich op te stapelen?
  • Voel je dat je op de rand van uit elkaar groeien staat?
  • Ben je supergek op elkaar, maar wil je nog meer intimiteit ervaren?
  • Wil je samen onderzoeken wat gaat goed, wat kan beter?

Wat jullie vraag ook is, stel ‘m aan mij, dan vertel ik hoe ik daarop kan aansluiten. Dat kan via onderstaand formulier maar gewoon bellen mag natuurlijk ook. Klik op het telefoontje boven aan deze pagina en Ik sta jullie met plezier te woord!

Hoe ziet het coachtraject eruit?

Vraag een gratis gesprek aan!

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij komen graag in contact!

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.