Wie is relatiecoach Saskia?

Al jarenlang heb ik een fascinatie voor relaties. Hoe ga je ze aan en hoe hou je ze in stand? Ruim 14 jaar verdiep ik mij als zakelijk flirtcoach vooral in zakelijke relaties. Van eerste contact tot onderhouden van relaties. Mijn specialisatie is man/vrouw communicatie.

De liefdesrelatie

Die fascinatie voor relaties heb ik inmiddels doorgetrokken naar de liefdesrelatie. Als twee mensen in liefde bij elkaar komen ontstaat een unieke dynamiek die mooi, spannend, vervullend maar ook ingewikkeld, frustrerend en verwarrend kan zijn. Ieder mens verlangt naar verbinding maar ook naar autonomie. Dat spanningsveld maakt de liefdesrelatie tot een prachtige uitdaging.

Mijn aanpak als relatiecoach

Als relatiecoach is mijn uitgangspunt dat de oplossing bij jullie als koppel ligt. Aan mij de taak om het proces objectief te begeleiden zodat de oplossing voor jullie zichtbaar, voelbaar en werkbaar wordt. Daarvoor heb ik een scala aan technieken, oefeningen en vaardigheden in huis met als belangrijkste het vermogen om een ontspannen en veilige sfeer te creëren waarin jullie je beiden welkom voelen.

Wat is de vraag?

  • Mochten jullie het gevoel hebben dat de communicatie niet lekker loopt.
  • Dreig je uit elkaar te groeien
  • Stapelen kleine ergernissen zich op.
  • Is de seks niet meer wat het was.
  • Verzanden jullie steeds in dezelfde ruzie
  • Vinden jullie het belangrijk je relatie goed te onderhouden
  • Of merk je dat het je niet lukt om relaties aan te gaan

Wat jullie vraag ook is, ik hoor het graag!

RelatiecoachAlles is bespreekbaar!

Schroom niet, alles is bespreekbaar want laten we eerlijk zijn, waar leer je nou werkelijk wat het betekent om een (langdurige) liefdesrelatie aan te gaan? We stappen erin maar hebben vaak geen idee wat ons te wachten staat. Meestal kom je er samen uit en soms loop je tegen zaken aan waar je wat hulp bij kunt gebruiken. Even een blik van buitenaf die jullie helpt zaken in perspectief te zetten. Die blik, dat ben ik!

Saskia Paulissen, aangenaam.

Hoe ziet het coachtraject eruit?

Vraag een gratis gesprek aan!

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kom in contact

Ben je benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen? Vul dan onderstaand formulier in, dan neem ik contact met je op. Gewoon bellen mag natuurlijk altijd. Ik sta jullie met plezier te woord!

Wij komen graag in contact!

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.