10 tips voor Valentijn

Verras je Valentijn

Valentijn. De dag waarop je de liefde van je leven laat weten hoeveel je om hem of haar geeft. Prachtig. Maar het is ook een dag die zorgt voor veel stress: deden we nu wel of niet aan Valentijn? De vaak onuitgesproken verwachtingen, vooral van haar, maken het er niet makkelijker op. Om je te inspireren een paar tips. Sommige speciaal voor hem en andere weer speciaal voor haar.

 

 

 1. Wees alert bij “We doen niet aan Valentijn”
  Als een man zegt “we doen niet aan Valentijn” dan betekent dat we doen niet aan Valentijn. Als een vrouw zegt “we doen niet aan Valentijn” dan kan dat heel veel dingen betekenen. Tip voor de man: neem altijd het zekere voor het onzekere en doe aan Valentijn!
 2. Let op ‘achteloze’ opmerkingen
  Vrouwen communiceren subtiel en verwachten dat mannen aanvoelen wat de wensen en verlangens zijn. Dit is zeer lastig voor de direct communicerende man vandaar deze tip voor de man: let de dagen voorafgaand aan Valentijn op schijnbaar achteloze opmerkingen als “we zijn al lang niet meer in de sauna geweest” of “ik heb een paar hele mooie schoenen gezien maar vond ze te duur”. Dit betekent letterlijk: ik wil naar de sauna en ik verwacht dat je die schoenen voor me koopt, ook al zijn ze te duur.bloemen
 3. Bloemen zijn goed mits…
  …ze bij voorkeur bezorgd worden, het liefst op haar werk, zodat iedereen kan zien hoe attent jij bent
  …ze niet van het tankstation zijn, verpakt in een goedkoop krakend cellofaantje.
  …je ze niet in haar handen drukt en zegt: “Hier. Wat eten we?
 4. Ik hou van jou omdat…
  Het is altijd fijn om een welgemeend Ik hou van jou te horen. Maar vaak is het een dialoog van niks. “Ik hou van je. Ik ook van jou schat.” En klaar zijn we weer. Valentijn is bij uitstek het moment om elkaar te laten weten WAAROM je zoveel van hem of haar houdt. Voor jezelf ook fijn om dat weer even helder te hebben.
 5. Doe iets wat jij niet leuk vindt
  Zit de één ’s avonds het liefst achter de computer te gamen met bier en bokworst en zit de ander met droge witte wijn en zoete olijven een jankfilm te kijken? Gooi dan es voor één avond je principes overboord en plof gezellig met een biertje naast je partner achter de computer of jank lekker mee met een wijntje op de bank. Zal absoluut een verrassend effect geven.
 6. Uit dat joggingpak!
  Deze tip is exclusief en indringend voor de vrouw. Ben jij het type dat elke avond in jogging- of huispak op de bank woont? Doe dan weer es effe leuk en kleed je alsof jullie weer voor het eerst op date gaan. Kan je toch gewoon op de bank zitten maar het oogt voor hem net effe anders. Kleine moeite, groot plezier.
 7. Schrijf je eigen 50 tinten grijs
  Schrijf allebei je eigen erotische verhaal waarin je partner en jij hoofdpersonen zijn. Laat je fantasie de vrije loop en wie weet verleidt je je partner met jouw woorden om stiekem gekoesterde erotische verlangens te vervullen. Als je de juiste snaar raakt, krijgt je Valentijn absoluut een happy end!Valentijn
 8. Lekker eten en goede seks
  Nu we het toch over sex hebben: we kunnen er heel moeilijk over doen maar de gemiddelde man doe je toch het grootste plezier met lekker eten en stomend hete seks, al dan niet gelijktijdig geserveerd. En verrassing: de gemiddelde vrouw ook. De aanpak om zover te komen verschilt misschien maar uiteindelijk genieten ze er allebei van.
 9. Doe ook eens lief na Valentijn Leuk hoor om op een voorgeschreven dag extra leuk, lief, sexy en attent naar elkaar te zijn maar eigenlijk moet je dat natuurlijk veel vaker zijn. Dus wil je voor extra verrassing zorgen wees 15 februari dan nog liever dan 14 februari.
 10. Neem mij vooral niet serieus
  Als je een beetje goede relatie hebt dan weet jij veel beter dan ik hoe je het beste je partner kunt verrassen. Dus neem alle voorgaande tips met een flinke korrel zout en volg je hart want dat klopt altijd!

Saskia is spreker, dagvoorzitter en geeft workshops Seksen op de Werkvloer en Zakelijk Flirten.

Wat is Seksen op de Werkvloer?

 

Wat is Zakelijk Flirten?