Hoera, 15 jaar ondernemer!

Januari 2023, deze maand vier ik mijn 15 jarig ondernemerschap!

15 jaar alweer…niet te geloven en dat terwijl ik in januari 2008 begon met de insteek: we zien wel waar het schip strandt. Weliswaar navigeerde ik over zeer woelige baren en soms leed ik bijna schipbreuk maar met wat manoeuvreerwerk wist ik toch koers te houden. Tot zover deze nautische metafoor 🙂

15 jaar… ik heb ze de afgelopen weken de revue laten passeren en ik moet zeggen, het raakte mij. De Saskia van 15 jaar geleden stond heel anders in het leven dan de Saskia anno 2023. Er is zoveel gebeurd: volop moederen over jonge kinderen, kinderen die het nest verlaten, een scheiding, nieuwe liefdes, samenwerking aangaan, samenwerking beëindigen, ziek worden, gezond zijn, afscheid nemen van dierbaren, nieuwe familieleden verwelkomen, economische crisissen en economische pieken, lock downs en weer volop het land in.

15 jaar…een mens maakt wat mee en al die ervaringen vinden een uitweg in mijn werk want ik lever niet een product, ik bén het product.

  • De flirtworkshop blijft een energy boost en heeft zich ontwikkeld tot communicatie workshop.
  • Hoewel ik typetjes nog steeds heerlijk vind om te doen, sta ik het liefst als Saskia voor de groep.
  • Van grote zalen entertainen tot persoonlijke ontwikkeling in teamtrainingen.
  • Naast praten over man/vrouw relaties op de werkvloer ook praten met stellen over hun liefdesrelatie.
  • Bijeenkomsten presenteren van financiële sector tot zorg, offline en online.
  • Geboekt worden als spreker en nieuwe sprekers coachen

Het Sas-lab

15 jaar…een mijlpaal die aanleiding geeft stil te staan bij Saskia nu. 56 Jaar en nog steeds bruisend van ambitie. Hoe ga ik dat vormgeven de komende 15 jaar? Een mooie vraag voor mijn innerlijke Research & Development afdeling die ik het Sas-lab heb gedoopt. Daar ben ik bezig een nieuw mengsel te brouwen van al mijn ervaring, kennis, talenten en ambities. Het staat nu te pruttelen en te dampen en langzaam borrelen er mooie dingen naar boven. Een boeiend proces wat in dit jubileumjaar steeds meer vorm krijgt.

Ik ben dankbaar voor al die opdrachten die ik de afgelopen 15 jaar heb mogen doen en het vertrouwen wat al die opdrachtgevers mij hebben gegeven. En ik ben er ook trots op! Successen moet je vieren dus ik heb rijkelijk met confetti gestrooid. De rest van het jaar hou ik een zakje emergency confetti bij de hand, voor alle onverwachte succesmomenten!

Saskia, de nieuwsglossy

Wil je op de hoogte blijven van wat er staat te gebeuren? Hou dan mijn social media in de gaten. Je kunt je ook abonneren op mijn nieuwsbrief, of beter gezegd nieuws glossy: De Saskia (een knipoog naar mijn eerste website in de vorm van de Linda glossy). Zo is het cirkeltje weer rond. Ik zeg, op naar de 30, ga je mee?

Saskia

Ik abonneer mij op de nieuwsbrief