Secretaressedag: gun haar meer dan een bloemetje!

Beste managers van Nederland, wilt op Secretaressedag uw waardering voor de secretaresses in uw organisatie meer diepgang geven? Dan hebben wij het juiste cadeau voor u!

Wij hoeven u niet te vertellen dat een secretaresse de spil is van een organisatie. Dus hoe groter haar gunfactor hoe meer ze voor elkaar krijgt. Haar persoonlijke presentatie is hierbij van cruciaal belang. Welke indruk maakt ze? Hoe krijgt ze zaken voor elkaar? Hoeveel invloed heeft ze?

In een power workshop van anderhalf uur nemen zakelijk flirtcoach Saskia Paulissen en imagocoach Nynke Politiek uw secretaresses mee in de wereld van styling en performance voor nog meer impact!

Wat gaan we doen?

IMAGO-UPDATE

Dat kleding een groots effect heeft op je uitstraling is bekend. Maar hoe maak je de vertaalslag van jouw identiteit naar kleding? Welke kwaliteit wil je meer naar voren brengen? Wat wil jij graag van jezelf laten zien? Nynke Politiek laat je zien hoe je die vertaalslag van binnen naar buiten maakt. Je ontvangt handige tools die je meteen kunt toepassen in de praktijk. Een echte imago-update!

CHARISMA-BOOST

Veel mensen denken dat charisma een aangeboren gave is. Maar niets is minder waar. Charisma kun je trainen! In drie stappen laat Saskia jou ervaren hoe je jouw invloed kunt vergroten met een sterke uitstraling en een goede performance. Met handige tips en leuke oefeningen, ontdek je het effect van deze krachtige doch hartelijke manier van communiceren. Een echte charisma-boost!

HUMOR EN INHOUD

Nynke en Saskia zijn twee vrouwen die hun vak verstaan. Ruim tien jaar geven zij workshops voor grote en kleine groepen. Humor is de verbindende factor. Hun optredens kenmerken zich door een combinatie van inhoud, entertainment én volop interactie.

 

Boek nu en maak een onuitwisbare indruk!

Dus beste manager, wilt u dit jaar een originele en blijvende blijk van waardering geven? Boek dan nu deze workshop met impact. Omdat secretaresses onmisbaar zijn komen wij op secretaressedag naar uw kantoor. U kunt kiezen uit een ochtendsessie, lunchsessie of middagsessie.

Kleine tip: als u deze bijeenkomst zelf organiseert, blijft het een echte verrassing voor uw secretaresses! 🙂

Voor meer informatie of boekingen vult u onderstaand formulier in of belt u met 0627234209.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.