Seksen op Valentijn

Ik begon deze week met een blog over flirten en ik eindig met seksen. Vanavond mag ik namelijk weer een lezing Seksen op de Bank geven. Let wel: het woord seksen wordt hier als zelfstandig naamwoord gebruikt! Vanwege Valentijnsdag biedt Thermen Bussloo deze lezing aan, in combinatie met een heerlijke verwendag. Dus eerst relaxen en dan seksen. Hoe Valentijn wil je het hebben?

Man/vrouw communicatie in de relatie
Normaalgesproken zoom ik in op de zakelijke communicatie tussen mannen en vrouwen, Seksen op de Werkvloer dus. Hoe gedragen ze zich in vergaderingen, hoe gaan ze om met beslissingen nemen, waar halen ze hun waardering uit? Maar vanavond mag ik heerlijk inzoomen op de man/vrouw communicatie in de (langdurige) liefdesrelatie.

Idealist
Super leuk om te doen. Als de lach van herkenning door de zaal rolt, geniet ik zelf het meest. En ja, ik vind het ook leuk als deelnemers op sommige punten in de relatie meer begrip voor elkaar zouden krijgen. Noem mij een idealist maar dat heb ik nou eenmaal.

Huwelijksingrediënt
Ik krijg dan ook geregeld de opmerking: “Met al die kennis, zal jij wel een heel gelukkig huwelijk hebben”.  Tja, dan moet ik ze toch teleurstellen want ik ben helaas gescheiden. Voor een succesvol huwelijk zijn meer ingrediënten nodig.

Seksen met Exen
Waar al die kennis wel heel helpend bij is, is een gelukkig co-ouderschap en laat ik dat nou wel hebben. Mijn ex en ik hebben een uitstekende communicatie en dat komt vooral onze kinderen ten goede. Zouden meer mensen moeten doen maar goed, da’s een andere workshop, Seksen met Exen. Zou zomaar een gat in de markt kunnen zijn.

Liefde!
Genoeg over scheiden. Het is weer tijd voor de liefde dus Happy Valentijn!