We mogen weer flirten op de werkvloer!

Ja, het kan weer! Het praatje pot bij de koffieautomaat. Even horen hoe het weekend was, wat je nu echt van de meeting vond en of het pootje van de kat al is genezen. Heerlijk, gewoon echt contact hebben met je collega’s.

Toch is het ook wennen. Het is zo lang geleden dat je elkaar in de ogen hebt kunnen kijken, dat je bijna de neiging krijgt je opnieuw voor te stellen. Ben je in coronatijd begonnen, dan kan het zijn dat je collega’s helemaal niet herkent. In plaats van dat hoofd voor de boekenkast zie je nu het hele plaatje en dat is soms best even schrikken. Huh, is Jan maar 1.68?! Nu zie ik het, jij bent Ipad78!

Daarom is het goed om als team een reconnect moment te organiseren. Met aandacht elkaar weer echt ontmoeten. Weer ervaren, dit zijn mijn collega’s en wij zijn een superleuk team!

Hoe je dat doet? Met een workshop zakelijk flirten natuurlijk! Als flirtcoach gids ik jullie door de drie fases van het zakelijk flirten. Na deze hernieuwde kennismaking, gaan jullie met positieve energie en gevoel van verbinding de werkvloer op.

Meer weten over deze speelse, feelgood workshop? Klik op de button of vul onderstaand formulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

Ik wil meer weten over de workshop zakelijk flirten!

 

Contactformulier zakelijk flirten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.