Zeven vragen om als stel te stellen

Sta je er nog wel eens bij stil hoe bijzonder jullie liefdesrelatie is? Hoe mooi het is dat de vonk van de eerste flirt is uitgegroeid tot een prachtige liefde. Een liefde zo groot dat je haar hebt vormgegeven in een relatie. Een unieke relatie, want het is een dynamiek die alleen ontstaat als jullie twee samen komen. Hoe je samen lacht, vrijt, huilt, danst, ruziet, zwijgt, zorgt. De intimiteit die je creëert. Het verhaal dat je samen leeft. Dat is toch bijzonder?

Stilstaan bij jullie liefde

Oké, in de waan van alledag snap ik dat je echt niet elke dag tijd hebt om liederlijk stil te blijven staan bij jullie liefde. Toch is ze de moeite waard om met regelmaat aandacht te geven. Immers, dat wat je aandacht geeft groeit. Om samen eens te kijken, hoe zit het ook alweer met onze bijzondere liefdesrelatie heb ik zeven vragen die je je als stel kunt stellen. En beantwoorden natuurlijk. Maak er een speciaal avondje van. Dof je weer es op, steek een kaarsje aan, schenk een drankje in en stel elkaar de vraag:

  1. Wat is de kracht van onze relatie?
  2. Hoe inspireren wij elkaar?
  3. Wat is onze favoriete manier van samen de dag doorbrengen?
  4. Hoe staat het met onze seksuele chemie?
  5. Hoe vinden wij troost bij elkaar?
  6. Hoe laat ik jou weten dat je ertoe doet?
  7. Hoe maken wij elkaar aan het lachen?

Waarom wachten tot het mis gaat? Jullie relatie is zo bijzonder, geef haar de aandacht die ze verdiend! Met Paulissen Coaching richt Saskia zich helemaal op de liefdesrelatie en coacht ze stellen en singles op weg naar meer verbinding met elkaar en met zichzelf!

Saskia als relatiecoach